Streekproducten

Sinds 2019 hebben we een kleine boerderijwinkel op onze camping. Hier verkopen wij diverse streekproducten. Elke dag geopend van 7:00 uur ’s morgens tot 21:00 uur ’s avonds.

Heerlijke verse producten

Zelf melktappen vanuit onze moderne melktapmachine. Verser kan het niet! Voor €1,- per liter wanneer je je eigen fles meeneemt. Zelf geen geschikte fles? Wij hebben ook flessen die je kan hergebruiken. Een nieuwe fles kost €1,-

Yoghurt en vla

Wil je je dag helemaal goed beginnen? Kiplekkere boerderij-scharreleieren, €0,30 per stuk.

Pannenkoekenmeel

Gemalen met windkracht -want dat hebben we genoeg in Noord-Holland- en gekweekt in de regio, het pannenkoekenmeel van molen en maalderij “De gouden Engel” in Koedijk. Samen met de verse eieren én melk te koop in onze kleine boerderij winkel. Het pannenkoekenmeel is ook nog eens biologisch én dat proef je! Een leuk uitstapje is ook om met de fiets naar Koedijk te gaan en de molen te bezoeken. Op woensdag, vrijdag en zaterdag is de molen geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Kijk op de website van “de gouden Engel” voor meer informatie.

Kaas

Sinds kort hebben wij een heuse kaas-automaat in onze kleine boerderijwinkel. Kaas waaraan onze koeien, en indirect wij dus ook een bijdrage hebben geleverd. Noord-Holland speciaal, een speciaal streek product. Kaas met een rijke, volle smaak en een romig karakter.

Een paar shots in de reclame zijn in 2020 op onze boerderij opgenomen
Kaas waaraan onze koeien ook een bijdrage hebben geleverd